Naše vrijednosti

Posao u Welmaxu je više od ugodnih sastanaka u dobrom društvu. Svakoga dana pomažemo drugima u postizanju sreće, provodeći misiju zdravstvene edukacije koja se temelji na vrijednostima koje su za nas najvrijednije.

Odgovornost prema drugim ljudima i prirodnom okolišu znači, da u naš tim dolaze samo ljudi koji se pridržavaju istih načela koje cijela organizacija predstavlja, te su u mogućnosti unijeti dio sebe, da bi klijenti tvrtke mogli dobiti sve više udobnosti, mira i užitka.

„Povezuje nas zdravi pristup životu…“

welmax opinie

Bez obzira na radno mjesto, svi zaposlenici Welmax-a imaju želju pozitivno utjecati na zajednice u kojima rade i prirodni okoliš, koji nam pruža mnogo dobra.

Neprestano tražimo nove i još bolje metode rada, koje će nam pomoći ostvariti naše snove.

Zbog toga stalno tražimo za suradnju izuzetne ljude, pune strasti, koji će dijeliti naše vrijednosti i poduzetnički duh; tražimo one, koji vjeruju u dobrobit svijeta, vjeruju u druge i koji sami mogu uzeti stvar u svoje ruke i krenuti naprijed!

Naš moto je:

Na prvom mjestu nam je kupac.

Najveću pažnju posvećujemo potrebama naših klijenata kroz zdravstvene prednosti naših proizvoda. U komunikaciji s kupcima važni su nam otvorenost I dugoročni odnosi. Volimo biti okruženi ljudima jer oni daju smisao našem poslu I našoj egzistenciji.

Etika

Moralnost definira naše ponašanje I osnovu prodaje.

Pouzdanost

Pouzdani smo, točni I dosljedni. Naš posao temelji se na kontaktu sa klijentima I pružanju pomoći. Jednako je važna ugodna atmosfera te savjetovanje tijekom donošenja odluke.

Poštovanje

Usredotočeni smo na jasnu komunikaciju I poštujemo jedni druge. Pričamo jezikom srca, poniznosti, ali i pouzdanja jer vjerujemo u naše vrhunske proizvode.

Lojalnost

Iskrenost I držanje dane riječi temelji su našeg ponašanja. Ispunjavamo obe

anja koja smo dali, ali znamo I da je važno imati ponudu koja odgovara raznolikim potrebama naših klijenata.

Odgovornost

Promocija zdravog načina života naša je odgovornost koja stvara temelj naše misije I zadovoljstvo cijelom našom timu. Ako želite znati vise o karakteristikama naših proizvoda I njihovim koristima za naše zdravlje, slobodno nas kontaktirajte, rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja.

Inovacija

Dajemo Vam cjelovita rješenja, zdrava za cijelu obitelj, koja ispunjavaju najve

e svjetske standarde kvalitete. Nismo zadovoljni sa djelomičnim rješenjima. Cijelo vrijeme radimo na poboljšanju, novostima, patentima – sve kako bi dobili vrhunsku kvalitetu koju zaslužujete.

Društvena aktivnost

Na puno načina poti

emo aktivnosti u lokalnim zajednicama I započinjemo dobrotvorne projekte. Uvijek smo tamo gdje možemo pomoći. Vjerujemo da budućnost ovisi i o nama. Sigurni smo da je izjava “ovdje I sad” jako važna I da trebamo početi od malih koraka. Među nama je mnogo onih koji su uključeni u život lokalnih zajednica te su time inspiracija i za druge.

Zajedno sa njima Welmax pridonosi promjenama na bolje!

Pogledajte naše proizvode izbliza

i iskoristite atraktivne promocije